DE ONLINE PUBQUIZ LIVE 

LIVE UITZENDINGEN

Speel nu ook de Pubquiz LIVE editie! Maak teams, verzin een leuke teamnaam en ga naar ons YouTube kanaal voor de live-uitzending. Doe in een team, of alleen, alle 25 vragen van de quiz en test jouw kennis! Met behulp van onze animaties en onze quizmaster zorgen we voor een geweldige pubquiz geheel in jouw woonkamer.

HOE SPEEL JE SAMEN DE ONLINE PUBQUIZ TIJDENS QUARANTAINETIJD?

Pubquizzen draait om gezelligheid. Of het nou in de kroeg is, of thuis met onze Online Pubquiz, je strijdt altijd met teams tegen elkaar. In deze tijd van quarantaine is het helaas niet altijd mogelijk om samen in een ruimte te zijn. Gelukkig zijn er allerlei digitale alternatieven om toch in teams jullie kennis met elkaar te meten.

Normaal gesproken kijken de verschillende teams elkaars antwoorden na. Begrijpelijk, want jouw vrienden zijn in het dagelijks leven misschien goudeerlijk, maar tijdens spelletjes natuurlijk niet te vertrouwen. Nu moet dat nakijken op afstand gebeuren. Via WhatsApp kun je tijdens het spelen elkaar de antwoorden doorsturen. Zo weet je zeker dat niemand zichzelf toch een extra puntje toebedeelt.

APPS DIE JE KUNT GEBRUIKEN TIJDENS DE ONLINE PUBQUIZ

Videobellen is ideaal om met je hele gezin, vriendengroep of familie de Online Pubquiz te spelen. Met videobellen kun je zelfs de antwoorden die je hebt opgeschreven voor de camera houden, zodat je elkaars antwoorden kunt nakijken. Hieronder staan een aantal veelgebruikte (gratis) diensten die je daarvoor kunt gebruiken.

  • Google Hangouts
  • Skype
  • Houseparty app

Of, en dit gaat misschien raar klinken… je vertrouwt erop dat iedereen zijn eigen antwoorden eerlijk nakijkt. Ja ja, een utopie, bijna ondenkbaar, maar hey. Misschien brengt deze quarantaine het beste in de mens naar boven, you never know.

Veel speelplezier!